Over ons

Of u nu onverwacht snel een tijdelijke auto nodig heeft of voor enkele maanden een bedrijfsvoertuig voor een startende werknemer in zijn proefperiode, bij Paesen Autoverhuur is er voor iedereen wat wils.  We verhuren personenwagens, minibusjes, bestelwagens en koelwagens aan zowel particulieren als bedrijven.

Paesen Autoverhuur is een familiebedrijf dat zich concentreert op de markt van kortetermijnverhuur en short leasing.  Ons bedrijf werd opgericht in 1980 en legde zich oorspronkelijk toe op de verhuur van motorhomes.  Tegenwoordig zijn we gespecialiseerd in het verhuren van personenwagens, minibusjes en bestelwagens met een looptijd van een halve dag tot ongeveer een jaar. 

Wij bieden onze klanten een jonge, degelijke vloot bestaande uit verschillende merken, maar onze marktpositie hebben we vooral te danken aan ons aanbod premiummerken.  Mercedes en BMW zijn onze grootste leveranciers.  Deze leveranciers bieden een uitstekende service en dat is een geruststelling voor onze klanten en voor ons.  Door onze promo's wordt het prijsverschil met niet-premiummerken een stuk kleiner en kiezen klanten graag voor dat tikkeltje meer luxe voor zichzelf of hun personeel.

 

Contact

Paesen autoverhuur
Hellebeemden 14
3500 Hasselt

tel. 011 27 43 30
sales@paesenautoverhuur.be

Verhuurlocatie Sint-Truiden >

OPEN

maandag tot vrijdag van 8.00 - 12.15 en van 12.45 - 18.00 uur
weekends en feestdagen gesloten

 

site by COMMiX